Logo  
Hamina

 
 
 
 
 
 
 
    

 
 

Jouko ja Tapio Antere palveluksessanne

Jouko ja Tapsa

 

Jouko Antereella on vahva ilmailutausta joka käsittää pitkäaikaisen aktiivisen riippuliitotoiminnan sekä myös vuosien lennokki- ja rc-helikopteriharrastuksen. Ilmakuvaus kuului usein myös riippuliitoharrastukseen.

Jouko Antereella on myös erittäin monipuolinen media-alan kokemus. Siihen sisältyy yli 20 vuoden työrupeama käsikirjoittana, videotuottajana ja artikkelitoimittajana. Koulutustaustalta löytyy myös mainoselokuvatutkinto.  

Ilmakuvaustyössä kaikki lähtee aina asiakkaan tarpeesta, joka voidaan ratkaista laadukkaalla ilmakuvauksella.

 

Jouko
       
 

Tapsa 1

Tapio Antereen rc-lennokkiharrastus alkoi jo alle 10-vuotiaana aluksi pienten lennokkien rakenteluna ja lennättämisenä. Pyöriväsiipiset kiinnostivat jo sitäkin aikaisemmin!

 

Tapsa korjaa

Tapsa teknillisenä kokeilijana on rakentanut myös nykyiset työkäytössämme olevat kaksi isompaa multikopteria ja hän toimii niiden pääasiallisena kuskina. 

Yritys on toiminut Puutarhavideot –nimellä ammattimaisessa videotuotannossa jo yli 20 vuotta. Ilmakuvaus on aina kuulunut tärkeänä osana monipuolisessa ohjelmatoiminnassa – jo siihen wanhaan ”hyvään” aikaan jolloin piti kamppailla ilmailulaitoksen ilmakuvauslupien kanssa. Siihen aikaan ilmakuvasimme oikeista helikoptereista ja pienlentokoneista. Radio-ohjattujen ilmakuvauskoptereiden kehityksen myötä oli luonnollista siirtyä multikoptereilla tehtävään ilmakuvaukseen.

Olemme tuottaneet yli 20 vuoden aikana satoja koulutus-, esittely- ja markkinointiohjelmia sekä myös useita televisiosarjoja. Vankka ohjelmatuotannon tausta takaa sen, että myös KopteriKameran ilmakuvaus lähtee ammattimaisen ohjelmatuotannon näkökulmasta.

 

 

 

KopteriKamera / Puutarhavideot ( ERGObrass Oy) Linnunlauluntie 14, 04130 SIPOO. puh 040-525 0242